Servei de registre de noms de domini a mida de l’usuari, que si ho necessita pot fer el registre i administració del seu domini des del panell de control, o demanant-ho al servei tècnic.

Quan es registren dominis ja siguin per entitats o persones que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir productes, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la botiga online.

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, de empresa representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla una acció molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment . Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu titular, perquè representa el negoci que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que el preu del seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona, i la comunicació del dia a dia del seu client.

Encara que no s’utilitzin eines d’administració corporativa al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidorhabitualment hi ha informació confidencial per l’associació. Aquesta informació habitualment es troba en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que tan important és que arribin al seu destinatari, com que únicament estiguin a l’abast de qui els ha de poder consultar. I especialment, poder disposar de la informació, protegint-la amb les mesures de seguretat oportunes per evitar que es perdi.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar relacionades amb registrar dominis, es fa evident que s’ha de dedicar molta més atenció a la seguretat d’uns serveis que administren aspectes tan crítics d’una societat que en el preu dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el seu propietari conserva el control de la gestió del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a la Garriga:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, en cas que necessiti dur a terme qualsevol acció que excedeixi les seves capacitats tècniques, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i pugui procedir.

Registrar dominis amb ServeisTic, té altres avantatges a més de la seguretat i el control en la gestió dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar dominis d’extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

A ServeisTic, la prioritat és que l’usuari tingui una experiència el més satisfactòria possible, és per això que oferim un servei de registre de dominis pensat per qui necessita que li facin tot, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una empresa, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun problema, pot disposar del suport tècnic, trucant per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a la Garriga:

Manteniment de pàgines web WordPress a la Garriga:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a la Garriga:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga on-line , serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a la Garriga:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic podem oferir paquets d’allotjament per un gran ventall de necessitats, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. tots els hostings inclouen un complement molt interessant, aquest extra consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per adequar-lo a la programació del seu projecte web o botiga per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre les adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a la Garriga:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per una quantitat de dominis considerable, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa empresa o titular, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que els tècnics qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a la Garriga:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los.
D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?