Registre de dominis amb total flexibilitat i totes les possibilitats; Registrar dominis des del panell de client, o amb l’acompanyament del departament de suport tècnic, o sol·licitar el registre del domini al departament de suport tècnic, i nosaltres ens en fem càrrec.

Quan es registren dominis ja siguin per empreses o persones que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir informació diversa, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga online.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb altres finalitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o Els serveis d’ús quotidià que funcionen gràcies al domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca naturalment la pàgina web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una font de contactes , a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis costa molt pocs diners. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu propietari, perquè es va associant amb el que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer molta més confiança que els euros que val un seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge corporativa, i la comunicació quotidiana del client.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP Enterprise Ressource Planning. Són programes de gestió integral per empreses, i que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Per ser totalment operatius aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple de com n’és d’important tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

En conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que s’administrin les dades de la societat, així com que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a La Llacuna:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la nostra prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, que sempre pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci directament allò que necessiti.

Les societats que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions diferents , que el mateix client pot des de la seva àrea privada. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és la màxima prioritat, és per això que el servei que oferim inclou els extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui vol fer-se tot el que pugui, però no s’atreveix per por als imprevistos, i vol tenir a qui consultar, o demanar que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una entitat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, sense haver esperar que ho faci ningú altre. I si necessiten ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, per rebre les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a La Llacuna:

Manteniment de pàgines web WordPress a La Llacuna:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquest tipus de pràctiques es poden limitar a enviar spam utilitzant la pàgina web que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a La Llacuna:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga online. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar millor la seva web o botiga on-line. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a La Llacuna:

Com a complement als serveis exposats en aquest espai. A ServeisTic disposem de plans d’hospedatge per un gran ventall de necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. tots els hostings inclouen un valor afegit molt interessant, aquest extra consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet de hosting per adequar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga online per optimitzar-la per cercadors. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a La Llacuna:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa entitat o titular, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei de hosting. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a La Llacuna:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Per contra, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?