Servei de registre de noms de domini personalitzat per l’usuari, que si ho necessita pot fer el registre i administració dels seus dominis des de l’espai de client, o indicant-ho al departament tècnic.

Fer el registre de dominis per un artista o per una entitat que vol crear una botiga virtual amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És el mateix que crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a qualsevol contingut que ofereixi qui el registra, i que l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran moltes persones, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de companyia representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no ho és en absolut i cal prendre’n consciència. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És molt important tenir present que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara n’és més si en aquell domini s’hi allotja una botiga online, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també depèn del nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la web i tots els serveis que depenguin del domini corporatiu. Deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per això, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Encara que no s’utilitzin eines d’administració corporativa al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidorhabitualment hi ha informació privada per l’organització. Aquesta informació habitualment es troba en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que únicament estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, poder disposar de la informació, i amb les mesures de seguretat necessàries per tal que no es perdi.

Cal per tant posar més atenció en les garanties d’uns serveis que gestionen aspectes tan crítics d’una societat que en el preu dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari manté el control de la gestió del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a la Palma de Cervelló:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem indicar la manera més adequada de procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de Concretament més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar el domini amb l’extensió desitjada.

El servei de registre de dominis de ServeisTic, també destaca per la llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que li calgui. Aquest servei va dirigit tant a clients particulars que es volen gestionar el seu domini, com a empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun entrebanc, pot disposar del suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a la Palma de Cervelló:

Manteniment de pàgines web WordPress a la Palma de Cervelló:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris de mantenir els complements i programació web WordPress al dia, així es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a la Palma de Cervelló:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu dissenyador de pàgines web de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a la Palma de Cervelló:

Complementàriament als serveis detallats en aquesta pantalla. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets d’allotjament, que igualment permeten una administració completa dels recursos. En tots els paquets de allotjaments s’hi inclou un complement molt interessant, aquest extra consisteix en adaptar el seu pla de hosting per adequar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a la Palma de Cervelló:

Quan el client necessita hosting per diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres vegades aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que administra el servei de hosting. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a la Palma de Cervelló:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar els registres des de la mateixa pàgina. En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?