Li cal registrar un o diversos dominis bé de preu? Si sap com fer-ho, pot accedir a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no sap com però ho vol fer, des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i contractem per vostè el registre que ens digui.

Quan es decideix registrar dominis per professionals o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la botiga virtual.

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, de l’entitat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que no ho és en absolut i cal prendre’n consciència. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més important pel seu propietari, perquè representa la marca que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que el preu del seu registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa a Internet , i la comunicació del dia a dia del seu client.

Hem de tenir en compte que a l’espai d’allotjament d’un domini, s’hi emmagatzema informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la publicitària de el negoci des de la web, per correu, habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida.

En conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que s’administrin les dades de la societat, així com que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a La Torre de Claramunt:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, en cas que li calgui efectuar qualsevol acció que requereixi suport tècnic , es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’ajudem i pugui procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar Concretament més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar els dominis amb les extensions desitjades.

Registrar dominis amb ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec dels registres, o posar la plataforma perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot gestionar els seus registres de dominis, i si no sap com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, i rebrà el suport que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a La Torre de Claramunt:

Manteniment de pàgines web WordPress a La Torre de Claramunt:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a La Torre de Claramunt:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Per aquest motiu, si, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga online. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a La Torre de Claramunt:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic destaquen també els paquets de hosting, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. tots els hostings inclouen un complement que els fa molt especials, aquest extra En cas que el client ho hi estigui interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. Aquesta adaptació dels espais, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a La Torre de Claramunt:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per un nombre de dominis considerable, ja siguin propis o de terceres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a La Torre de Claramunt:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres de dominis des d‘una sola àrea privada. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Però si s’estima més que li registrem els dominis, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?