Registre de noms de domini a mida de l’usuari, que si ho necessita pot fer el registre i administració del seu domini des de l’espai de client, o només demanant-ho al servei tècnic.

Quan es registren dominis ja siguin per professionals o persones que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir productes, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga virtual.

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de empresa representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

És molt freqüent que en el moment de registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les noves oportunitats que pot facilitar, però el preu de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que està controlada per qui en pugui gestionar les dades del registre.

És primordial ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web, aquest és un punt molt evident, però encara n’és més si en aquell domini s’hi allotja una botiga virtual, que si deixa de funcionar, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la web i a la resta de serveis que depenguin del domini corporatiu. El correu deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per tots aquests motius, és prioritari que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Per tal de resoldre qualsevol problema que pugui aturar en sec l’administració de la societat cal tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Que per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre cal que sigui molt rigorós i responsable em la gestió de la informació altament sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no només es pot trobar a l’ERP. No cal anar tan enllà. Diàriament s’envia i rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o bé és interceptada per algú que no hi hauria de tenir accés, es poden produir incidències força greus, que cal evitar tant com sigui possible.

A la vista de tots els imprevistos que es poden donar en registrar dominis, es fa evident que s’ha de dedicar més atenció a la seguretat d’aquests serveis que afecten aspectes tan crítics d’una associació que en el cost d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari manté el control de la gestió del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a l’Ametlla del Vallès:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, en cas que li calgui efectuar qualsevol acció que requereixi suport tècnic , es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i pugui procedir.

Les empreses que tenen una gran quantitat de registres de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des del seu panell de control. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per la llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que li calgui. Aquest suport està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen gestionar el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, algú que no es pot coordinar amb les necessitats del client. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a l’Ametlla del Vallès:

Manteniment de pàgines web WordPress a l’Ametlla del Vallès:

A més del hosting, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a l’Ametlla del Vallès:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva web. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions més apropiades per millorar el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a l’Ametlla del Vallès:


A més dels serveis descrits en aquesta pantalla. A ServeisTic disposem de paquets d’allotjament per un gran ventall de necessitats, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per gestionar els serveis . Tots ells amb un complement molt interessant, aquest complement consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet d’allotjament per adequar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga virtual per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles d’allotjament de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a l’Ametlla del Vallès:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , es tracta d’un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a l’Ametlla del Vallès:


Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis contractats amb total llibertat.
En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible.
Però si prefereix que li registrem els dominis, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?