Registre de dominis amb la màxima llibertat i varietat de possibilitats; Registrar dominis des del panell de client, o amb l’acompanyament del departament de suport tècnic, o sol·licitar el registre dels dominis al departament de suport a l’usuari, i nosaltres ens en fem càrrec.

Registrar dominis per un artista o per una entitat que vol obrir una pàginaweb amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És el mateix que crear una porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a aquells continguts que ofereixi qui el registra, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

Habitualment per aquest espai hi passaran moltes persones, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de societat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment . Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb els mesos i els anys, augmenta la dependència del nom de domini al que s’associa la activitat, indistintament de si es tracta d’un professional, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències relacionades amb dominis poden requerir molta dedicació, i ser la causa de la pèrdua d’informació, missatges de correu electrònic, o deixar la persona sense correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Hem de tenir en compte que a l’espai d’allotjament associat a un domini, s’hi emmagatzema informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la publicitària de l’empresa des de la web, per correu(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa s’estan utilitzant molts ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida.

Cal per tant posar molta més atenció a la seguretat d’aquests serveis que afecten aspectes tan crítics d’un negoci que en el cost d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari ostenta el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a les Masies de Roda:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i pugui procedir.

Les empreses que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions , que es poden registrar des de l’àrea d’administració. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres dels dominis, o posar els mitjans perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O bé, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol entrebanc, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a les Masies de Roda:

Manteniment de pàgines web WordPress a les Masies de Roda:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a les Masies de Roda:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament orgànic pàgines web i botigues on-line. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a les Masies de Roda:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic disposem de plans d’allotjament per un gran ventall de necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. En tots els plans de hostings s’hi inclou un complement molt interessant, aquest extra En cas que el client ho vulgui, adaptem el seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre les adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de navegació

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a les Masies de Roda:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines amb diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

Registrar dominis a les Masies de Roda:


Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les modificacions.
En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?