Li fa falta registrar un o diversos dominis a preus competitius? Si sap com fer-ho, accedeixi a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no en sap però ho vol fer, des de suport l’ajudem. I si vol que registrem nosaltres el seu domini, contacti’ns i li contractem els dominis que vulgui.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga virtual que respongui en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, de persona representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És molt freqüent que en el moment de registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les oportunitats que li donarà, però el cost de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui administrar les dades del registre.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu propietari, perquè representa el que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que el preu del seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge corporativa a Internet , i la comunicació del client.

Encara que no s’utilitzin CRM’s al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidornormalment hi ha informació sensible per al professional. Aquesta informació habitualment es troba en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que tan important és que arribin al seu destinatari, com que únicament estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, poder disposar de la informació, i amb les mesures de seguretat oportunes per tal que no es perdi.

Com a conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que s’administrin les dades de la societat, que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i és especialment important que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a les Masies de Voltregà:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la prioritat és la llibertat del client , que pot comptar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci allò que ens indiqui.

Registrar dominis amb ServeisTic, té altres avantatges que van més enllà de la seguretat i el control en l’administració dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el nostre client vulgui registrar extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per la llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament del departament tècnic que li calgui. Aquest servei està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, sense haver esperar que ho faci ningú altre. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran l’ajuda que els calgui per aplicar satisfactòriament els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a les Masies de Voltregà:

Manteniment de pàgines web WordPress a les Masies de Voltregà:

A més del hosting de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a les Masies de Voltregà:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar la seva pàgina web o botiga virtual. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a les Masies de Voltregà:


Com a complement als serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic disposem de paquets de hosting per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una administració completa dels serveis. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit es basa en adaptar el seu pla de hosting per fer-lo més compatible a la programació del seu projecte web o botiga virtual per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es poden consultar a les pantalles d’allotjament web i servidors.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a les Masies de Voltregà:

Hi ha usuaris que tenen múltiples pàgines amb diferents dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i altres aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que administra el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

Registrar dominis a les Masies de Voltregà:


Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar els registres de dominis des d‘una sola àrea privada.
En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los.
Però si prefereix que li registrem els dominis nosaltres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?