Et cal registrar un o diversos dominis a preus competitius? Si saps com, accedeix a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no saps com però ho vols fer, des de suport t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el teu domini, contacta’ns i et contractem el domini que vulguis.

Fer el registre de dominis per un professional o per una entitat que vol crear una pàginaweb amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a qualsevol contingut que hi vulgui oferir, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran moltes persones, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de empresa representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no ho és en absolut . Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més important pel seu propietari, perquè es va associant amb el que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer molta més confiança que el preu del registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment a nivell ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona, i la comunicació del dia a dia del seu client.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP . Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Per ser totalment operatius aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de la importància de tenir el control del domini de la societat, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

A la vista de tots els imprevistos que es poden donar en registrar dominis, es fa evident que s’ha de posar molta més atenció en les garanties d’aquests serveis que afecten aspectes tan crítics d’una associació que en el preu dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari conserva el control de la gestió del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a l’Esquirol:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la nostra prioritat és la llibertat del client , i que en tot cas pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci directament allò que li calgui.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar més de 350 extensions diferents, aquest un dels aspectes més destacables dels serveis de registrar dominis amb ServeisTic, és la quantitat d’extensions de dominis que podem registrar per als nostres clients.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar-li el domini amb l’extensió desitjada.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és la màxima prioritat, i per aquest motiu el servei que oferim inclou els extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui vol fer-se tot el que pugui, però no s’atreveix per por als imprevistos, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot administrar els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, per rebre l’atenció que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a l’Esquirol:

Manteniment de pàgines web WordPress a l’Esquirol:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a l’Esquirol:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament webs i botigues on-line. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions adequades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a l’Esquirol:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge , que igualment permeten una gestió completa dels serveis. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement rau en aplicar algunes personalitzacions al seu pla de hosting per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina o botiga on-line per tal que sigui més segura i millorar-ne el SEO. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es detallen als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a l’Esquirol:


Quan el client té diversos dominis pels quals necessita hosting per allotjar, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a l’Esquirol:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui.
D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?