Li cal registrar un domini bé de preu? Si sap com, pot accedir al panell de control i podrà fer-ho. Si no en sap però ho vol fer, des de suport l’ajudem. I si vol que li registrem nosaltres el seu domini, contacti’ns i li contractem el registre que vulgui.

Quan es decideix registrar dominis per entitats o particulars que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir serveis, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà al blog.

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, de societat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

És força habitual que en registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les noves oportunitats que pot facilitar, però el preu de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que està controlada per qui en pugui gestionar les dades del registre.

A mesura que va passant el temps, es va incrementant la dependència que es té del nom de domini al que s’associa la empresa, indistintament de si es tracta d’un particular, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració del registre tingui tota la confiança del propietari, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències amb dominis poden requerir moltes hores de treball, i implicar la pèrdua d’informació, com correus electrònics, o fins i tot deixar la persona sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP . Són programes de gestió integral per empreses, que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Per tant, aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de com n’és d’important tenir el control del domini corporatiu, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

És per aquestes raons que, és important tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Lliçà de Vall:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, si el client necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem explicar procedir.

Les entitats que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des de l’àrea d’administració. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és la màxima prioritat, i per aquest motiu oferim un servei de registre de dominis pensat per qui necessita que li facin tot, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una associació, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Lliçà de Vall:

Manteniment de pàgines web WordPress a Lliçà de Vall:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Lliçà de Vall:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions més apropiades per millorar el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu dissenyador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Lliçà de Vall:


A més dels serveis detallats en aquest espai. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge de pàgines, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. tots els hostings inclouen un valor afegit molt interessant, aquest valor afegit consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu servei d’allotjament per adaptar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es detallen als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Lliçà de Vall:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa entitat o titular, i altres aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Lliçà de Vall:


Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis contractats amb total llibertat.
En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui.
Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?