Ha de registrar un domini a preus competitius? Si sap com, accedeixi a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no en sap però ho vol fer, des de suport l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i contractem per vostè els dominis que vulgui.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a blog que respongui en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran molts usuaris, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de l’entitat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb els mesos i els anys, augmenta la dependència que es té del domini, tant si es tracta d’un particular, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració del registre tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè algunes incidències relacionades amb dominis corporatius poden necessitar molta dedicació, i ser la causa de la pèrdua d’informació valuosa, correus electrònics, o fins i tot deixar l’entitat sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Hem de tenir en compte que a l’espai d’allotjament d’un domini, hi ha informació privada de l’empresa. A banda de la promocional de la pàgina web, per correu(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament s’estan utilitzant els ERP per gestionar el dia a dia de l’empresa, que s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida.

Cal per tant dedicar molta més atenció a la seguretat d’uns serveis que afecten aspectes tan crítics d’una entitat que en el cost d’aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Llinars del Vallès:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que el client disposa de tot el necessari per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. I alhora, pot disposar d’ajuda en les adaptacions que hagi de realitzar, o en cas que ho prefereixi podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de Concretament més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar-li els dominis amb les extensions desitjades.

A ServeisTic, l’objectiu és que l’usuari tingui una experiència el més satisfactòria possible, i per aquest motiu el servei que oferim inclou els extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una empresa, necessiti ajuda.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre el suport que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Llinars del Vallès:

Manteniment de pàgines web WordPress a Llinars del Vallès:

A més del hosting de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Llinars del Vallès:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Llinars del Vallès:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també oferim diversos plans d’hospedatge de dominis, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. tots els allotjaments inclouen un complement molt interessant, aquest complement es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet d’allotjament per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga online per optimitzar-la per cercadors. La personalització dels allotjaments, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, també compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Llinars del Vallès:


Quan el client té múltiples dominis pels quals necessita hosting per allotjar, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Llinars del Vallès:


Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar els registres des d’un sol espai.
En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?