Vols registrar un o diversos dominis bé de preu? Si saps fer-ho, pots accedir a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no saps com però ho vols fer, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que registrem nosaltres el domini, contacta’ns i et contractem els registres que ens diguis.

Fer el registre de dominis per un artista o per una entitat que vol crear un blog amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És el mateix que crear la porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a aquells continguts siguin els que siguin que hi vulgui publicar, i que l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, de l’entitat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment i cal prendre’n consciència. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És primordial tenir present que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga online, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i a la resta de serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per això, és prioritari que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP planificadors de recursos empresarials. Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, i que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Per tant, aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple de com n’és d’important tenir el control del domini de la societat, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Manresa:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, en cas que necessiti efectuar qualsevol acció que requereixi suport tècnic , es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i pugui procedir.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar les màximes garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar dominis d’extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que necessiti. Aquest servei està plantejat tant per a usuaris particulars que volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot gestionar els seus registres, i si no sap com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre l’atenció que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Manresa:

Manteniment de pàgines web WordPress a Manresa:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Manresa:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar la seva pàgina web o botiga virtual. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Manresa:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic podem oferir paquets d’allotjament per gairebé totes les necessitats, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per administrar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet de hosting per adequar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne el SEO. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan descrites als espais d’allotjament de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Manresa:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar una quantitat de dominis considerable, ja siguin propis o d’altres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Manresa:

Registrar dominis amb panell de control per administrar tots els registres de dominis des d’un sol espai. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?