Vol registrar un o diversos dominis bé de preu? Si sap fer-ho, només ha d’accedir a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no en sap però en vol aprendre, des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i contractem per vostè els dominis que vulgui.

Quan es registren dominis ja siguin per empreses o particulars que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir informació diversa, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està començant a crear una marca digital donant un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la pàgina web.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb utilitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la web o botiga , i la troben entre els resultats de la cerca.

Registrar dominis pot semblar molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que no ho és en absolut . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

A mesura que va passant el temps, augmenta la dependència que es té del domini que s’utilitza, tant si es tracta d’un autònom, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a administració del registre tingui tota la confiança del titular, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè les incidències amb dominis poden requerir moltes hores de treball, i implicar la pèrdua d’informació valuosa, missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar l’empresa sense correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Per resoldre qualsevol incidència que potencialment pugui aturar en sec l’administració de tota l’empresa cal tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel funcionament. Que per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre cal que sigui molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. La informació sensible per l’empresa no només es pot trobar a l’ERP. Sense anar tan enllà. Constantment s’envia i rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o bé és interceptada per algú que no hi hauria de tenir accés, es poden produir incidències força greus, que cal evitar amb tots els mitjans possibles.

Cal per tant posar més atenció a la seguretat d’uns serveis que afecten aspectes tan crítics d’una empresa que en el preu d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari manté el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Martorelles:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. I alhora, pot disposar d’ajuda en les accions que hagi d’efectuar, o en cas que ho prefereixi podem fer-nos càrrec d’aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Les societats que tenen una gran quantitat de registres de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des del seu panell de control. En cas que el client necessiti registrar dominis d’extensionsdominis d’extensions que no tinguem l’àrea d’administració, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el primer, i per aquest motiu el servei que oferim inclou els extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal ajuda, o té algun problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, trucant per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Martorelles:

Manteniment de pàgines web WordPress a Martorelles:

Un altre servei que podem oferir als nostres usuaris del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Martorelles:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per posicionar pàgines web d’empreses a Google. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga online. I atenent als resultats, li proposarem les solucions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Martorelles:


Com a complement als serveis que es detallen en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos plans d’allotjament de dominis, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. tots els hostings inclouen un extra molt interessant, aquest extra consisteix en adaptar el seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Martorelles:

Hi ha clients que tenen múltiples pàgines web amb diferents dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa societat o propietari, i altres aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que administra el servei d’allotjament. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Martorelles:


Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat.
En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible.
Per contra, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?