Et cal registrar un domini bé de preu? Si saps com, accedeix a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no saps com però en vols aprendre, des de suport t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i et contractem el domini que necessitis.

Quan es registren dominis ja siguin per professionals o persones que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir informació diversa, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital donant un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà al blog.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien correus electrònics, i altres usuaris que consulten la web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb altres finalitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o Els serveis d’ús quotidià que funcionen gràcies al domini són més necessaris del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca la pàgina web, que si s’ha sapugut posicionar a Google pot ser una important font de contactes , a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Registrar dominis pot semblar molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment i cal prendre totes les precaucions per tal que sigui així. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el pas del temps, un domini es va fent més valuós pel seu propietari, perquè representa la marca que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que el preu del seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona a Internet , i la comunicació del dia a dia del client.

No es pot oblidar que a l’espai d’allotjament associat a un domini, hi ha informació molt sensible per l’empresa. Molt més enllà de la promocional de la pàgina web, per correu(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida.

Cal per tant posar més atenció a la seguretat d’uns serveis que afecten aspectes tan crítics d’una associació que en el cost dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Masquefa:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, si el client necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem explicar procedir.

Les entitats que tenen molts dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini , que es poden registrar des del seu panell de control. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Registrar dominis amb ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec del registre, o posar els mitjans perquè el client s’ho faci. El registre de dominis inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun entrebanc, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O bé, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, algú que no es pot coordinar amb les necessitats del client. I si necessiten ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, per rebre les indicacions necessàries per aplicar satisfactòriament les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Masquefa:

Manteniment de pàgines web WordPress a Masquefa:

Un altre servei que podem oferir als nostres clients consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Masquefa:

L’any 2005 vam començar a posicionar pàgines als cercadors. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. I atenent als resultats, li proposarem les solucions més apropiades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Masquefa:

A més dels serveis que es detallen en aquest espai. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’allotjament de web, tots ells inclouen un backoffice per gestionar els serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest extra En cas que el client ho vulgui, adaptem el seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es poden consultar als espais d’hospedatge de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Masquefa:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar molts dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Masquefa:

Registrar dominis amb panell de control per administrar tots els registres des de la mateixa pàgina. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si s’estima més que li registrem els dominis nosaltres, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?