Registrar dominis amb la màxima flexibilitat i totes les opcions; Registre de domini des del panell de client, o amb l’ajuda del departament de suport tècnic, o demanar el registre dels dominis al departament de suport a l’usuari, i ens en fem càrrec.

Quan es decideix registrar dominis per empreses o particulars que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir informació diversa, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la botiga online.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien correus electrònics, i altres que consulten la pàgina web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb altres finalitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o botiga virtual, i la troben entre els resultats de la cerca.

Registrar dominis sembla una acció molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

A mesura que va passant el temps, es va incrementant la dependència que es té del domini, indistintament de si es tracta d’un particular, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració dels serveis tingui tota la confiança del titular, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències amb dominis corporatius poden necessitar molt de treball, i implicar la pèrdua d’informació, com missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar l’entitat sense correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

És important tenir present que a l’espai d’allotjament d’un domini, habitualment hi ha informació molt sensible per l’empresa. A part de la publicitària de el negoci des de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana del negoci, que normalment s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Matadepera:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats des del panell de control. Tot i això, en cas que necessiti dur a terme qualsevol acció que requereixi suport tècnic , es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i pugui procedir.

Les empreses que tenen molts dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des de la seva àrea privada. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Registrar dominis amb ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec del registre, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. Aquest servei inclou l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O bé, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, algú que no es pot coordinar amb les necessitats del client. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, per rebre l’ajuda que els calgui per aplicar sense imprevistos els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Matadepera:

Manteniment de pàgines web WordPress a Matadepera:

A ServeisTic, ens podem cuidar de mantenir els complements i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquestes activitats poden consistir en l’enviament de spam des de la pàgina web afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Matadepera:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina web o botiga virtual. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Matadepera:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos plans d’hospedatge de pàgines web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un backoffice per administrar els serveis contractats. En tots els paquets de allotjaments s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, adaptem el seu espai de hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es poden consultar a les pantalles de hosting web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Matadepera:

Pensant en els clients als que els cal allotjar diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Matadepera:


Registrar dominis amb panell de control per administrar tots els registres des d‘una sola àrea privada.
En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los.
Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?