Servei de registre de dominis a mida de l’usuari, que si ho prefereix pot fer el registre i administració del seu domini des de la seva àrea privada, o sol·licitant-ho al departament tècnic.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga virtual que respongui en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran moltes persones, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de persona representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És força habitual que en registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les oportunitats que implica, però el cost de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està controlada per qui en pugui administrar les dades del registre.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu propietari, perquè es va associant amb la marca que representa. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que els euros que val un seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge corporativa a Internet , i la comunicació del seu client.

Per tal de resoldre qualsevol problema que pugui aturar en sec l’administració de tota l’entitat resulta indispensable tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Aquest contacte per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació altament sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. La informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. Sense anar tan enllà. Diàriament s’envia i es rep informació per correu electrònic, que si no arriba, o bé és interceptada per algú que no correspon, es poden produir incidències força greus, que cal evitar amb tots els mitjans possibles.

És per aquestes raons que, és important tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Molins de Rei:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, en cas que necessiti realitzar qualsevol acció que requereixi suport tècnic , es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’ajudem i pugui procedir.

Les empreses que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions , que el mateix client pot des de la seva àrea privada. En cas que el client necessiti registrar extensionsdominis d’extensions que no tinguem l’àrea d’administració, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec del registre, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. Aquest servei inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O bé, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

L’usuari de ServeisTic en el moment que li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres, i si no sap com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, i rebrà el suport tècnic que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Molins de Rei:

Manteniment de pàgines web WordPress a Molins de Rei:

A ServeisTic, ens podem cuidar de mantenir complements i programació web WordPress al dia, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Molins de Rei:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina web o botiga online , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Molins de Rei:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic podem oferir plans de hosting per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan explicades als apartats d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Molins de Rei:

Per aquells clients als que els cal allotjament per diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Molins de Rei:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar dominis i efectuar les modificacions. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Per contra, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?