Registrar noms de domini amb la màxima flexibilitat i totes les possibilitats; Registre de domini des del panell de client, o amb l’acompanyament del departament de suport tècnic, o sol·licitar el registre del domini al departament de suport a l’usuari, i nosaltres ens en fem càrrec.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a la pàgina web que respongui en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de empresa representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

És força habitual que en registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Habitualment registrar un domini és il·lusionant per les noves oportunitats que implica, però el baix preu de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està controlada per qui en pugui gestionar les dades del registre.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu propietari, perquè es va associant amb la marca que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que el preu del registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona, i la comunicació del client.

Hem de tenir en compte que a l’espai d’allotjament d’un domini, habitualment hi haurà informació privada de l’empresa. A part de la informació publicitària de l’empresa des de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament s’estan utilitzant els ERP per gestionar el dia a dia del negoci, que s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar en registrar dominis, queda palès que s’ha de posar més atenció a la seguretat d’uns serveis que administren aspectes tan crítics d’una associació que en el preu dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control de la gestió del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Mollet del Vallès:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i pugui procedir.

Registrar dominis amb ServeisTic, té altres avantatges que van més enllà de la seguretat i el control en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar dominis d’extensions que no tinguem disponibles, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. El registre de dominis inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant-nos un WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Mollet del Vallès:

Manteniment de pàgines web WordPress a Mollet del Vallès:

A més de l’allotjament de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, aquest tipus de pràctiques es poden limitar a enviar spam des de la pàgina que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Mollet del Vallès:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per posicionar pàgines web d’empreses a Google. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga virtual , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Mollet del Vallès:


Complementàriament als serveis explicats en aquest apartat. A ServeisTic tenim plans d’hospedatge per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una administració completa dels serveis. tots els hostings inclouen un valor afegit que els fa molt especials, aquest valor afegit En cas que el client ho consideri oportú, adaptem el seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Mollet del Vallès:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar molts dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa empresa o titular, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei de hosting. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Mollet del Vallès:


Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar dominis i fer-hi les modificacions.
En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?