Servei de registre de noms de domini personalitzat perl client, que si ho necessita pot fer el registre i administració dels seus dominis des del panell de control, o sol·licitant-ho al servei tècnic.

Registrar dominis per un artista o per un particular que vol obrir una pàginaweb amb el seu domini, per publicar el catàleg de productes. És crear una porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a qualsevol contingut que hi vulgui oferir, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

El domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i també amb altres utilitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que per funcionar necessiten el domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una font de contactes i vendes, a persones que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis és molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu propietari, perquè representa el que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer molta més confiança que els euros que val un seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa a Internet , i la comunicació quotidiana del client.

Hem de tenir en compte que al servidor d’un domini, hi haurà informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la informació publicitària de el negoci des de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic, habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant molts ERP per gestionar el dia a dia del negoci, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida.

En conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es tractaran les dades de l’entitat, que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Monistrol de Montserrat:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la nostra màxima prioritat és la llibertat del client , i que sempre pot comptar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci allò que li calgui.

Les societats que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions diferents , que el mateix client pot des del seu panell de control. En cas que el client necessiti registrar dominis d’extensionsdominis d’extensions que no tinguem al panell de control, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre dels dominis, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. Aquest servei inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun entrebanc, pot disposar del suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Monistrol de Montserrat:

Manteniment de pàgines web WordPress a Monistrol de Montserrat:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres usuaris del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a enviar spam utilitzant la pàgina web afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Monistrol de Montserrat:

L’any 2005 vam començar a ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga online. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Monistrol de Montserrat:

Com a complement als serveis detallats en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos plans de hosting de web, tots ells inclouen una àrea privada per administrar els serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest complement es basa en fer les adaptacions necessàries al seu pla de hosting per adaptar-lo a la programació del seu projecte web o botiga on-line per optimitzar-la per cercadors. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Monistrol de Montserrat:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per una quantitat de dominis considerable, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Monistrol de Montserrat:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les modificacions. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?