Registre de dominis amb la màxima llibertat i totes les possibilitats; Registrar dominis des de l’area d’usuari, o amb l’ajuda del departament de suport tècnic, o sol·licitar el registre dels dominis al departament de suport a l’usuari, i ens en fem càrrec.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a la pàgina web que respongui en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran moltes persones, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, de empresa representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

És força habitual que en el moment de registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les oportunitats que implica, però el preu de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui gestionar les dades del registre.

A mesura que va passant el temps, es va incrementant la dependència que es té del domini, tant si es tracta d’un autònom, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències amb dominis poden requerir molt de treball, i implicar la pèrdua d’informació, com correus electrònics, o deixar la persona sense correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP . Són programes de gestió integral per empreses, que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Per ser totalment operatius aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de la importància de tenir el control del domini corporatiu, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i posar més atenció en les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, donant-li la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Montcada i Reixac:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. I alhora, pot disposar d’ajuda en les adaptacions que hagi de realitzar, o si el client ho considera més oportú podem fer directament aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, té altres avantatges a més de la seguretat i el control en l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client estigui interessat en alguna extensió que no consti al nostre llistat, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec del registre, o posar la plataforma perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun entrebanc, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

El client de ServeisTic en el moment que li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres de dominis, i si no sap com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, per rebre el suport que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Montcada i Reixac:

Manteniment de pàgines web WordPress a Montcada i Reixac:

Un altre servei que podem oferir als nostres usuaris del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, aquest tipus de pràctiques poden consistir en enviar spam utilitzant la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Montcada i Reixac:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga online. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Montcada i Reixac:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’allotjament web, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. tots els allotjaments inclouen un complement molt interessant, aquest complement En cas que el client ho consideri oportú, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Montcada i Reixac:


Si l’usuari necessita allotjar diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Montcada i Reixac:


Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar els registres de dominis des d‘una sola àrea privada.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui.
Però si prefereix que li registrem els dominis, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?