Vols registrar un o uns quants dominis bé de preu? Si saps fer-ho, accedeix a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no en saps , des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu els dominis que necessitis.

Registrar dominis per una empresa o per una entitat que vol obrir una botiga amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És el mateix que crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts que ofereixi qui el registra, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien correus electrònics, i altres usuaris que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb utilitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la web o Els serveis d’ús quotidià que funcionen gràcies al domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si s’ha sapugut posicionar a Google pot ser una font de contactes i vendes, que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis és molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És primordial tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu va guanyant importància per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. En el referent a la pàgina web, aquest és un punt molt evident, però encara més si en aquell domini s’hi allotja una botiga online, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també depèn del nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i a la resta de serveis que depenguin del domini corporatiu. El correu deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per això, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

És important tenir present que al servidor d’un domini, s’hi emmagatzema informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la promocional de la pàgina web, per correu(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana del negoci, que s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida.

A la vista de tots els imprevistos que es poden donar en registrar dominis, queda palès que s’ha de posar més atenció en les garanties d’uns serveis que gestionen aspectes tan crítics d’un negoci que en el preu dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control de la gestió del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Montesquiu:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, en cas que li calgui efectuar qualsevol acció que requereixi suport tècnic , es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i pugui procedir.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, té altres avantatges a més de la seguretat i el control en la gestió dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar dominis d’extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per la llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament tècnic que li faci falta. Aquest servei va dirigit tant a clients particulars que es volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, algú que no es pot coordinar amb les necessitats del client. I si els cal ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, per rebre les indicacions necessàries per aplicar satisfactòriament els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Montesquiu:

Manteniment de pàgines web WordPress a Montesquiu:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a l’enviament de spam des de la pàgina web afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Montesquiu:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar la seva web o botiga online. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Montesquiu:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic destaquen també els paquets de hosting, que semple incorporen un panell de control per administrar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest complement es basa en adaptar el seu pla de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga on-line per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Montesquiu:

Hi ha usuaris que tenen múltiples pàgines amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a Montesquiu:


Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar els registres des d‘una sola àrea privada.
En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
Però si prefereix que li registrem els dominis, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?