Et cal registrar el teu domini bé de preu? Si saps fer-ho, accedeix a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no en saps , des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu els dominis que vulguis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga virtual que respongui en escriure’l al navegador.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres usuaris que consulten la pàgina web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb finalitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que per funcionar necessiten el domini són més importants del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca la pàgina web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una important font de contactes , a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Registrar dominis sembla una acció molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no ho és en absolut i cal prendre’n consciència. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És molt important tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu va guanyant importància per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara n’és més si en aquell domini hi ha una botiga online, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per tots aquests motius, és prioritari que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP Enterprise Ressource Planning. Són programes de gestió integral per empreses, i que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple de com n’és d’important tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

Cal per tant posar més atenció a la seguretat d’aquests serveis que afecten aspectes tan crítics d’una entitat que en el preu dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el seu propietari conserva el control de la gestió del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Navàs:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem indicar la manera més adequada de procedir.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar les màximes garanties de seguretat en el relatiu a la gestió dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client estigui interessat en alguna extensió que no consti al nostre llistat, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament tècnic que necessiti. Aquest servei està plantejat tant per a clients particulars que volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, que a algú li vagi bé. I si els cal ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, per rebre les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Navàs:

Manteniment de pàgines web WordPress a Navàs:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Navàs:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Per aquest motiu, si, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les opcions més apropiades per millorar el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Navàs:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans d’hospedatge, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit En cas que el client ho hi estigui interessat, adaptem el seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es poden consultar a les pantalles d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Navàs:

Pensant en els clients que necessiten allotjar diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Navàs:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?