Ha de registrar el seu domini a preus competitius? Si sap fer-ho, accedeixi a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no sap com però ho vol fer, des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que li registrem nosaltres el domini, contacti’ns i contractem per vostè el domini que necessiti.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga on-line que es pugui visitar en escriure’l al navegador.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb altres utilitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o botiga virtual, i la troben entre els resultats de la cerca.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis surt molt econòmic. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el pas del temps, un domini es va fent més important pel seu propietari, perquè es va associant amb el negoci que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que els euros que val un registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge corporativa, i la comunicació del seu client.

Encara que no s’utilitzin eines d’administració corporativa al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidorgairebé sempre hi ha informació delicada per al professional. Aquesta informació habitualment es troba en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que únicament estiguin a l’abast de qui els ha de consultar. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, i amb les mesures de seguretat necessàries per evitar que es perdi.

Com a conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que es tractaran les dades de l’empresa, que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Òdena:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la nostra màxima prioritat és la llibertat del client , que sempre pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci allò que ens indiqui.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el client estigui interessat en alguna extensió que no consti al nostre llistat, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és l’objectiu principal, i per aquest motiu oferim un servei de registre de dominis que cobreix les necessitats de qui vol que li facin tot el relacionat amb l’administració del domini, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una entitat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, que a algú li vagi bé. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, per rebre les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Òdena:

Manteniment de pàgines web WordPress a Òdena:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Òdena:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar millor la seva pàgina web o botiga virtual. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu dissenyador de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Òdena:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic destaquen també els paquets de hosting, tots ells inclouen un panell de control per gestionar els serveis . Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu servei de hosting per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina o botiga virtual per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es detallen als espais d’hospedatge de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Òdena:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar una quantitat de dominis considerable, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Òdena:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les modificacions. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?