Necessites registrar un o diversos dominis a preus competitius? Si saps com, només has d’accedir al panell de control i podràs fer-ho. Si no saps com , des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu el registre que necessitis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a blog que es pugui visitar en escriure’l al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de societat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis surt molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el pas del temps, un domini es va fent més valuós pel seu titular, perquè representa l’empresa, la persona o l’entitat que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que els euros que val un registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona a Internet , i la comunicació quotidiana del client.

Per resoldre qualsevol imprevist que potencialment pugui aturar en sec l’administració de tota l’empresa cal tenir el control, o com a mínim poder contactar directament amb qui ha de vetllar pel funcionament. Aquest contacte per un costat ha de ser accessible, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no només es pot trobar a l’ERP. No cal anar tan enllà. Diàriament s’envia i es rep informació per correu electrònic, que si no arriba, o bé és interceptada per algú que no correspon, pot desencadenar en incidències greus, que cal evitar amb tots els mitjans possibles.

És per aquestes raons que, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i posar més atenció en les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Olesa de Montserrat:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la prioritat és la llibertat del client , que en tot cas pot contactar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci allò que li calgui.

Registrar dominis amb ServeisTic, té altres avantatges a més de la seguretat i el control en la gestió dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec del registre, o posar la plataforma perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que si té algun entrebanc, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol problema, pot contactar amb el suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Olesa de Montserrat:

Manteniment de pàgines web WordPress a Olesa de Montserrat:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Olesa de Montserrat:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic tant de pàgines web com de botigues online. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Olesa de Montserrat:

Com a complement als serveis explicats en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos plans d’hospedatge de pàgines web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per gestionar els serveis . Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest complement rau en adaptar el seu paquet d’allotjament per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga per fer-la més segura i millorar-ne les característiques SEO. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Olesa de Montserrat:

Si l’usuari necessita allotjar diversos dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa societat o propietari, i altres aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Olesa de Montserrat:

Registrar dominis amb panell de control per administrar tots els registres de dominis des de la mateixa pàgina. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?