Servei de registre de noms de domini personalitzat per l’usuari, que si ho necessita pot registrar i administrar el seu domini des de l’espai d’usuari, o només sol·licitant-ho al suport tècnic.

Quan es decideix registrar dominis per entitats o persones que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir informació diversa, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga virtual.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, de societat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla una acció molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment i cal prendre’n consciència. Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el temps, un domini es va fent més important pel seu titular, perquè es va associant amb l’empresa, la persona o l’entitat que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que els euros que val un seu registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona, i la comunicació del seu client.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP (Enterprise Ressource Planning, traduït; planificador de recursos empresarials). Són programes de gestió integral per empreses, que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple de com n’és d’important tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

A la vista de les problemàtiques que es poden donar relacionades amb registrar dominis, es fa evident que s’ha de dedicar molta més atenció a la seguretat d’uns serveis que afecten aspectes tan crítics d’una entitat que en el preu d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari manté el control de la gestió del domini. I encara més quan això no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Olost:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’ajudem i pugui procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de Podem gestionar dominis de més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar-li els dominis amb les extensions desitjades.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per la llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que necessiti. Aquest suport va dirigit tant a usuaris particulars que es volen administrar ells mateixos el seu domini, com a empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Olost:

Manteniment de pàgines web WordPress a Olost:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres clients de mantenir els complements i programació de pàgines web WordPress al dia, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Olost:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva web. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Olost:


Addicionamement als serveis explicats en aquest espai. A ServeisTic destaquen també els plans d’hospedatge, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. tots els allotjaments inclouen un valor afegit molt interessant, aquest complement rau en aplicar algunes personalitzacions al seu servei de hosting per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina o botiga virtual per optimitzar-la per cercadors. La personalització dels allotjaments, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, també compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Olost:

Hi ha usuaris que tenen múltiples pàgines web amb diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

Registrar dominis a Olost:


Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar dominis i fer-hi les modificacions.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui.
Per contra, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?