Registre de noms de domini personalitzat per l’usuari, que si ho necessita pot fer el registre i administració del seu domini des de la seva àrea privada, o indicant-ho al servei tècnic.

Registrar dominis per una empresa o per una persona que vol obrir una pàginaweb amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És el mateix que crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts que hi vulgui publicar, i que l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i també amb finalitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o Els serveis d’ús quotidià que funcionen gràcies al domini són més importants del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una font de contactes i vendes, que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis surt molt barat. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

A mesura que va passant el temps, augmenta la dependència que es té del nom de domini, tant si es tracta d’un professional, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències amb dominis poden requerir molt de treball, i implicar la pèrdua d’informació, com missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar al professional sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP (Enterprise Ressource Planning, el que és el mateix, planificador de recursos empresarials). Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, i que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de com n’és d’important tenir el control del domini de la societat, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

Com a conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que es tractaran les dades confidencials de l’entitat, que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Oristà:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, si el client necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i pugui procedir.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, té altres avantatges a més de la seguretat i el control en l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar dominis d’extensions que no tinguem disponibles, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

El servei de registre de dominis de ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que li calgui. Aquest suport està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, trucant per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Oristà:

Manteniment de pàgines web WordPress a Oristà:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquestes activitats es poden limitar a l’enviament de spam des de la pàgina web que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Oristà:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina web. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar millor la seva pàgina o botiga online. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Oristà:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic destaquen també els paquets d’allotjament, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, adaptem el seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es poden consultar als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Oristà:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per una quantitat de dominis considerable, de vegades aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei de hosting. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

Registrar dominis a Oristà:


Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar dominis i efectuar les actualitzacions.
En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?