Registre de dominis personalitzat per l’usuari, que si ho necessita pot registrar i administrar els seus dominis des de la seva àrea privada, o només indicant-ho al suport tècnic.

Quan es decideix registrar dominis per entitats o persones que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà al blog.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien correus electrònics, i altres usuaris que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i també amb finalitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o botiga on-line, i la troben entre els resultats de la cerca.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment i cal prendre totes les precaucions per tal que sigui així. Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És primordial tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu va guanyant importància per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara n’és més si en aquell domini s’hi allotja una botiga virtual, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la web i tots els serveis que depenguin del domini corporatiu. El correu deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per tots aquests motius, és prioritari que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP . Són programes de gestió integral per empreses, i que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Per ser totalment operatius aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple de com n’és d’important tenir el control del domini corporatiu, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

En conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es tractaran les dades de l’empresa, així com que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Palau-solità i Plegamans:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats des del panell de control. Tot i això, si el client necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’ajudem i pugui procedir.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, té altres avantatges que van més enllà de la seguretat i el control en la gestió dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el client necessiti registrar dominis d’alguna extensió que no consti al nostre llistat, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres dels dominis, o posar la plataforma perquè el mateix client s’ho faci. El registre de dominis inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O bé, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot gestionar els seus registres, i si no sap com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, i rebrà el suport que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Palau-solità i Plegamans:

Manteniment de pàgines web WordPress a Palau-solità i Plegamans:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, aquest tipus de pràctiques es poden limitar a l’enviament de spam des de la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Palau-solità i Plegamans:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic tant de web com de botigues on-line. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Palau-solità i Plegamans:


Addicionamement als serveis que es detallen en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos paquets de hosting de web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per gestionar els serveis . tots els hostings inclouen un extra molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Aquesta adaptació dels espais, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Palau-solità i Plegamans:

Per aquells clients que necessiten allotjament per diversos dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa entitat o titular, i altres aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, és un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Palau-solità i Plegamans:


Registrar dominis amb panell de control per gestionar els registres de dominis des d‘una sola àrea privada.
En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?