Servei de registre de noms de domini a mida del client, que si ho necessita pot registrar i administrar el seu domini des del panell de control, o només indicant-ho al servei tècnic.

Quan es decideix registrar dominis ja siguin per empreses o persones que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital donant un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga online.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i també amb finalitats menys evidents. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que per funcionar necessiten el domini són més necessaris del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una important font de contactes i vendes, que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment i cal prendre’n consciència. Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És primordial tenir present que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga on-line, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i del servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la pàgina web i a la resta de serveis que depenguin del domini corporatiu. El correu deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per això, és molt recomanable que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

No es pot oblidar que al servidor d’un domini, habitualment s’hi emmagatzema informació privada de l’empresa. A part de la informació promocional de la web, per correu, habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Darrerament s’estan utilitzant els ERP per gestionar el dia a dia del negoci, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i posar més atenció en les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Parets del Vallès:

La principal particularitat de ServeisTic, és que el client disposa de tot el necessari per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. Alhora que, pot disposar d’ajuda en les modificacions que hagi d’efectuar, o si el client ho considera més oportú podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Les societats que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions , que el mateix client pot des de l’àrea d’administració. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el més important, és per això que oferim un servei de registre de dominis que cobreix les necessitats de qui necessita que li facin tot el relacionat amb l’administració del domini, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una associació, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol entrebanc, pot contactar amb el suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Parets del Vallès:

Manteniment de pàgines web WordPress a Parets del Vallès:

A més del hosting de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir els complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Parets del Vallès:

L’any 2005 vam començar a ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Parets del Vallès:


Complementàriament als serveis detallats en aquest espai. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge , que igualment permeten una administració completa dels serveis. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit En cas que el client ho vulgui, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Parets del Vallès:

Pensant en els clients als que els cal hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Parets del Vallès:


Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar els registres de dominis des d’un sol espai.
En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?