Servei de registre de dominis a mida del client, que si ho prefereix pot fer el registre i administració dels seus dominis des de l’espai de client, o sol·licitant-ho al servei tècnic.

Quan es decideix registrar dominis ja siguin per entitats o persones que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir productes, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga online.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de companyia representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis surt molt barat. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu titular, perquè es va associant amb tot allò que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que el preu del registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa, i la comunicació quotidiana del client.

Encara que no s’utilitzin ERP’s al núvol, normalment hi ha informació privada per al professional. Aquesta informació sol ser en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que tan important és rebre’ls, com que arribin, com que només estiguin a l’abast de qui els ha de consultar. I especialment, poder disposar de la informació, protegint-la amb les mesures de seguretat oportunes per tal que no es perdi.

És per aquestes raons que, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei que s’està contactant, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, donant-li la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Piera:

La principal particularitat de ServeisTic, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. I alhora, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les tasques que hagi de realitzar, o si el client ho considera més oportú podem fer-nos càrrec d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Les societats que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que es poden registrar des del seu panell de control. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament del departament tècnic que necessiti. Aquest servei va dirigit tant a clients particulars que es volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun entrebanc, pot contactar amb el suport tècnic, trucant per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Piera:

Manteniment de pàgines web WordPress a Piera:

A més de l’allotjament de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir complements i la programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Piera:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Piera:

Complementàriament als serveis detallats en aquest espai. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge de pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit es basa en adaptar el seu servei de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. La personalització dels allotjaments, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es detallen als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Piera:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar molts dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Piera:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?