Vols registrar un o uns quants dominis bé de preu? Si saps fer-ho, pots accedir a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no saps com però en vols aprendre, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i et contractem el domini que necessitis.

Registrar dominis per un professional o per un particular que vol crear una pàgina amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a qualsevol contingut que ofereixi qui el registra, i que l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de societat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És primordial ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga virtual, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i del servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la web i tots els serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per això, és prioritari que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Per resoldre qualsevol imprevist que potencialment pugui aturar en sec l’administració de l’organització cal tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Que per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. No cal anar tan enllà. Constantment s’envia i rep informació per correu electrònic, que si no arriba, o és interceptada per algú que no correspon, pot desencadenar en incidències força greus, que cal evitar amb tots els mitjans possibles.

En conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que es faci la gestió de les dades confidencials de l’entitat, que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Polinyà:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, i que en tot cas pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Les empreses que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini , que es poden registrar des de l’àrea d’administració. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

A ServeisTic, el més important és que l’usuari tingui la millor experiència possible, i per aquest motiu oferim un servei que cobreix les necessitats de qui necessita que li facin tot el relacionat amb l’administració del domini, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, que a algú li vagi bé. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, per rebre l’ajuda que els calgui per aplicar satisfactòriament els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Polinyà:

Manteniment de pàgines web WordPress a Polinyà:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres clients consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquest tipus de pràctiques es poden limitar a enviar spam des de la pàgina web que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Polinyà:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Polinyà:


Addicionamement als serveis descrits en aquesta pantalla. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge , que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement Si el client hi està interessat, adaptem el seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es detallen als apartats de hosting web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Polinyà:

Pensant en els clients als que els cal hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Polinyà:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis contractats amb total llibertat.
En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui.
Però si s’estima més que li registrem els dominis nosaltres, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?