Vols registrar un o uns quants dominis bé de preu? Si saps com, accedeix a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no en saps però en vols aprendre, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i et contractem els registres que ens diguis.

Quan es decideix registrar dominis per empreses o particulars que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir informació diversa, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la pàgina web.

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran moltes persones, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de l’entitat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis costa molt pocs diners. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu propietari, perquè representa la marca que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que els euros que val un registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge corporativa, i la comunicació quotidiana del seu client.

Per tal de resoldre qualsevol imprevist que potencialment pugui aturar en sec l’administració de tota l’entitat és necessari tenir el control, o com a mínim poder contactar directament amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Aquest contacte per un costat ha de ser accessible, i per l’altre cal que sigui molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació altament sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. La informació sensible per l’empresa no només es pot trobar a l’ERP. Sense anar tan enllà. Diàriament s’envia i es rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o és interceptada per algú que no correspon, es poden produir incidències força greus, que cal evitar tant com sigui possible.

En conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es tractaran les dades de l’entitat, que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i és especialment important que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Rajadell:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la màxima prioritat és la llibertat del client , i que sempre pot comptar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Les empreses que tenen una gran quantitat de registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que es poden registrar des de l’àrea d’administració. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

A ServeisTic, l’objectiu és que l’usuari tingui una experiència el més satisfactòria possible, i per aquest motiu oferim un servei que cobreix les necessitats de qui necessita que li facin tot, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, de manera independent. I si els cal ajuda per fer qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, per rebre l’ajuda que els calgui per aplicar satisfactòriament els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Rajadell:

Manteniment de pàgines web WordPress a Rajadell:

A més del hosting de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Rajadell:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva web. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga virtual , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Rajadell:

Complementàriament als serveis descrits en aquesta pantalla. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament de pàgines, que igualment permeten una administració completa dels serveis. tots els allotjaments inclouen un valor afegit molt interessant, aquest valor afegit es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina web o botiga per optimitzar-la per cercadors. La personalització dels hostings, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, també compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Rajadell:

Si l’usuari necessita allotjar diversos dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa empresa o titular, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Rajadell:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?