Servei de registre de dominis personalitzat perl client, que si ho prefereix pot registrar i administrar els seus dominis des de l’espai d’usuari, o demanant-ho al servei tècnic.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a la pàgina web que es pugui visitar en escriure aquell domini al navegador.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien correus electrònics, i altres que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb finalitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o Els serveis d’ús quotidià que funcionen gràcies al domini són més importants del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca naturalment la web, que si s’ha sapugut posicionar a Google pot ser una font de contactes , que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

És molt freqüent que en registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Habitualment registrar un domini és il·lusionant per les noves oportunitats que implica, però el cost de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui modificar les dades del registre.

Amb els mesos i els anys, augmenta la dependència del domini que s’utilitza, indistintament de si es tracta d’un professional, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a administració dels serveis tingui tota la confiança del titular, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències amb dominis poden necessitar molta dedicació, i ser la causa de la pèrdua d’informació valuosa, correus electrònics, o deixar l’entitat sense correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Hem de tenir en compte que al servidor d’un domini, habitualment hi ha informació molt sensible per l’empresa. A part de la publicitària de l’empresa des de la web, per correu, habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa cada vegada més s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Ripollet:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, que sempre pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci allò que ens indiqui.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de més de 350 extensions, aquesta varietat és una de les principals.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar-li els dominis amb l’extensió desitjada.

Registrar dominis amb ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. El registre de dominis inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que si té algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol problema, pot disposar del suport tècnic, trucant-nos per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Ripollet:

Manteniment de pàgines web WordPress a Ripollet:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Ripollet:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga online. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu dissenyador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Ripollet:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic destaquen també els paquets d’hospedatge, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per gestionar els serveis . Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement rau en adaptar el seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a la programació del seu projecte web o botiga on-line per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es poden consultar als apartats d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Ripollet:


Quan l’usuari necessita hosting per diversos dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa empresa o propietari, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Ripollet:


Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar tots els registres de dominis des d’un sol espai.
En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?