Vols registrar un o diversos dominis bé de preu? Si saps com fer-ho, pots accedir al panell de control i podràs fer-ho. Si no en saps però en vols aprendre, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu el registre que necessitis.

El registre de dominis per un professional o per una persona que vol obrir una pàgina amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a qualsevol contingut que hi vulgui publicar, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i també amb utilitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la web o botiga on-line, i la troben entre els resultats de la cerca.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis surt molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb els mesos i els anys, es va incrementant la dependència que es té del domini que s’utilitza, indistintament de si es tracta d’un particular, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a l’administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències amb dominis poden requerir molt de treball, i ser la causa de la pèrdua d’informació, missatges de correu electrònic, o deixar al professional sense correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Encara que no s’utilitzin eines d’administració corporativa al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidorgairebé sempre hi ha informació confidencial per l’entitat. Aquesta informació habitualment es troba en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que únicament estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, poder disposar de la informació, protegint-la amb les mesures de seguretat oportunes per evitar que es perdi.

En conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que s’administrin les dades confidencials de la societat, així com que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Roda de Ter:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la màxima prioritat és la llibertat del client , i que pot comptar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci directament allò que necessiti.

Les empreses que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions diferents , que es poden registrar des de la seva àrea privada. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per la llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament tècnic que li calgui. Aquest suport està plantejat tant per a clients particulars que es volen gestionar el seu domini, com a empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal ajuda, o té algun problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant-nos un WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Roda de Ter:

Manteniment de pàgines web WordPress a Roda de Ter:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris de mantenir plugins i la programació de pàgines web WordPress al dia, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Roda de Ter:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar-ne el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Roda de Ter:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic tenim plans d’allotjament per un gran ventall de necessitats, tots ells inclouen una àrea privada per administrar els serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest extra Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades als apartats d’allotjament de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Roda de Ter:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per molts dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

Registrar dominis a Roda de Ter:


Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres de dominis des d’un sol espai.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui.
Però si s’estima més que li registrem els dominis, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?