Registre de noms de domini amb total llibertat i totes les possibilitats; Registrar el domini des del panell de client, o amb l’acompanyament del departament de suport a l’usuari, o sol·licitar el registre del domini al departament de suport tècnic, i ens en fem càrrec.

Registrar dominis per un professional o per una entitat que vol obrir una botiga amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És el mateix que crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts siguin els que siguin que hi vulgui oferir, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran molts usuaris, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de companyia representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment i cal prendre’n consciència. Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb els mesos i els anys, augmenta la dependència que es té del domini corporatiu, indistintament de si es tracta d’un artista, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració del registre tingui tota la confiança del titular, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè algunes incidències relacionades amb dominis poden requerir moltes hores de treball, i ser la causa de la pèrdua d’informació valuosa, com correus electrònics, o fins i tot deixar la persona sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Encara que no s’utilitzin eines d’administració corporativa al núvol, normalment hi ha informació delicada per l’entitat. Aquesta informació habitualment es troba en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és que arribin al seu destinatari, com que només estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, protegint-la amb les mesures de seguretat necessàries per tal que no es perdi.

Cal per tant posar més atenció a la seguretat d’aquests serveis que afecten aspectes tan crítics d’una societat que en el cost dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari ostenta el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Rubí:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats des del panell de control. Tot i això, necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i li sigui més fàcil procedir.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, a més de donar les màximes garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el client estigui interessat en alguna extensió que no consti al nostre llistat, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que necessiti. Aquest suport està plantejat tant per a clients particulars que es volen gestionar el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, de manera independent. I si els cal ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Rubí:

Manteniment de pàgines web WordPress a Rubí:

A més del hosting, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir plugins i la programació de pàgines web WordPress al dia, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, aquestes activitats es poden limitar a enviar spam utilitzant la pàgina web que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Rubí:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga on-line. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar millor la seva web o botiga virtual. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Rubí:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també oferim diversos plans de hosting de de dominis i pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra Si el client hi està interessat, adaptem el seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al posicionament. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Rubí:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines amb diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Rubí:


Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar dominis i fer-hi les modificacions.
En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?