Registre de domini amb la màxima flexibilitat i varietat d’opcions; Registrar dominis des del panell de client, o amb l’acompanyament del departament de suport a l’usuari, o sol·licitar el registre dels dominis al departament de suport tècnic, i nosaltres ens en fem càrrec.

Registrar dominis per una empresa o per una persona que vol crear una pàgina amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És el mateix que crear la porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a aquells continguts siguin els que siguin que hi vulgui oferir, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, de empresa representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És molt freqüent que en registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les noves oportunitats que li donarà, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui administrar les dades del registre.

Amb els mesos i els anys, es va incrementant la dependència que es té del nom de domini, indistintament de si es tracta d’un particular, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a administració del registre tingui tota la confiança del titular, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè les incidències relacionades amb dominis poden requerir molt de treball, i implicar la pèrdua d’informació valuosa, com missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar l’empresa sense correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Encara que no s’utilitzin ERP’s al núvol, habitualment hi ha informació privada per l’empresa. Aquesta informació sol ser en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és que arribin al seu destinatari, com que únicament estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, protegint-la amb les mesures de seguretat oportunes per tal que no es perdi.

Com a conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que s’administrin les dades confidencials de l’entitat, així com que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i és especialment important que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Andreu de la Barca:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. Alhora que, pot disposar d’ajuda en les adaptacions que hagi de realitzar, o si el client ho considera més oportú podem fer directament aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de més de 350 extensions diferents, aquest un dels punts que criden més l’atenció de les tasques de registrar dominis amb ServeisTic, és la gran quantitat d’extensions de dominis que podem registrar per als nostres clients.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar-li el domini amb les extensions desitjades.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el primer, és per això que el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una empresa, necessiti ajuda.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot administrar els seus registres, i si no sap com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, i rebrà l’atenció que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Andreu de la Barca:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Andreu de la Barca:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres usuaris de mantenir els complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, així es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Andreu de la Barca:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament optimitzant pàgines web i botigues online. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva pàgina web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Andreu de la Barca:

Addicionamement als serveis que es detallen en aquest espai. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’hospedatge , que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per administrar els serveis . tots els hostings inclouen un extra molt interessant, aquest extra es basa en adaptar el seu servei d’allotjament per adequar-lo a la programació del seu projecte web o botiga on-line per optimitzar-la per cercadors. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Andreu de la Barca:

Si l’usuari necessita allotjar diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Andreu de la Barca:

Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar tots els registres des de la mateixa pàgina. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?