Registre de noms de domini personalitzat per l’usuari, que si ho prefereix pot registrar i administrar els seus dominis des de l’espai d’usuari, o només sol·licitant-ho al suport tècnic.

Registrar dominis per un professional o per un particular que vol obrir un blog amb el seu domini, per publicar el catàleg de productes. És crear una porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a aquells continguts que ofereixi qui el registra, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb altres finalitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la pàgina web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que per funcionar necessiten el domini són més importants del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca naturalment la pàgina web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una font de contactes , que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis és molt econòmic. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu titular, perquè es va associant amb la marca que té al darrere. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de que el preu del registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona, i la comunicació del seu client.

Encara que no s’utilitzin ERP’s al núvol, habitualment hi ha informació delicada per l’organització. Aquesta informació sol ser en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que tan important és que arribin al seu destinatari, com que només estiguin a l’abast de qui els ha de poder consultar. I especialment, poder disposar de la informació, i amb les mesures de seguretat necessàries per evitar que es perdi.

En conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que es faci la gestió de les dades confidencials de l’empresa, que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i és especialment important que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Antoni de Vilamajor:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la nostra prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, i que pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci directament allò que li calgui.

Les entitats que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des de l’àrea d’administració. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

El servei de registre de dominis de ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que necessiti. Aquest servei va dirigit tant a clients particulars que es volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot administrar els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, i rebrà l’atenció que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Antoni de Vilamajor:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Antoni de Vilamajor:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir els complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per qualsevol activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Antoni de Vilamajor:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic optimitzant pàgines web i botigues online. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Antoni de Vilamajor:


Com a complement als serveis explicats en aquest apartat. A ServeisTic disposem de paquets de hosting per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una administració completa dels recursos. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement rau en aplicar algunes personalitzacions al seu pla de hosting per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina o botiga online per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Antoni de Vilamajor:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per una quantitat de dominis considerable, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Antoni de Vilamajor:


Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres de dominis des de la mateixa pàgina.
En cas de trobar-se qualsevol problema pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?