Servei de registre de noms de domini personalitzat per l’usuari, que si ho prefereix pot registrar i administrar els seus dominis des de la seva àrea privada, o indicant-ho al servei tècnic.

Quan es decideix registrar dominis per empreses o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital donant un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la pàgina web.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i també amb altres finalitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la web o botiga virtual, i la troben entre els resultats .

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis costa molt pocs diners. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el temps, un domini es va fent més valuós pel seu propietari, perquè es va associant amb tot allò que representa. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que els euros que val un registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge corporativa, i la comunicació quotidiana del seu client.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP Enterprise Ressource Planning. Són programes de gestió integral per empreses, que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Per ser totalment operatius aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de la importància de tenir el control del domini de la societat, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

És per aquestes raons que, val la pena tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Bartomeu del Grau:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la nostra prioritat és la llibertat del client , que en tot cas pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Les societats que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions , que el mateix client pot des del seu panell de control. En cas que el client necessiti registrar dominis d’extensionsextensions que no tinguem l’àrea privada, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

A ServeisTic, la prioritat és que l’usuari tingui la millor experiència possible, i per aquest motiu el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui vol fer-se tot el que pugui, però no s’atreveix per por als imprevistos, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal ajuda, o té algun problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Bartomeu del Grau:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Bartomeu del Grau:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Bartomeu del Grau:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Sant Bartomeu del Grau:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’allotjament de dominis, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un panell de control per administrar els serveis . Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest complement es basa en adaptar el seu paquet de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga virtual per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Bartomeu del Grau:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per un nombre de dominis considerable, sovint es tracta de dominis d’una mateixa empresa o propietari, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

Registrar dominis a Sant Bartomeu del Grau:


Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres des d’un sol espai.
En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui.
D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?