Necessita registrar un domini bé de preu? Si sap com, accedeixi a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no sap com però ho vol fer, des de suport l’ajudem. I si vol que registrem nosaltres el seu domini, contacti’ns i li contractem el registre que ens digui.

Quan es registren dominis per entitats o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir informació diversa, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la pàgina web.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien correus electrònics, i altres que consulten la web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb utilitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o botiga virtual, i la troben entre els resultats .

Registrar dominis pot semblar molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no ho és en absolut i cal prendre totes les precaucions per tal que sigui així. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb els mesos i els anys, augmenta la dependència del nom de domini, indistintament de si es tracta d’un particular, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències amb dominis corporatius poden requerir molta dedicació, i provocar la pèrdua d’informació, com correus electrònics, o fins i tot deixar l’empresa sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Encara que no s’utilitzin eines d’administració corporativa al núvol, habitualment hi ha informació confidencial per l’empresa. Aquesta informació habitualment es troba en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és que arribin al seu destinatari, com que només estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, protegint-la amb les mesures de seguretat necessàries per tal que no es perdi.

Com a conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que s’administrin les dades confidencials de l’empresa, així com que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Boi de Llobregat:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que el client disposa de tot el necessari per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. Alhora que, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les adaptacions que hagi de realitzar, o en cas que ho prefereixi podem fer directament aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar més de 350 extensions diferents, aquesta varietat és una de les principals.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar-li el domini amb l’extensió desitjada.

El servei de registre de dominis de ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament tècnic que li calgui. Aquest servei va dirigit tant a usuaris particulars que volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, per rebre l’atenció que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Boi de Llobregat:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Boi de Llobregat:

A més del hosting, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, aquest tipus de pràctiques poden consistir en enviar spam utilitzant la pàgina que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Boi de Llobregat:

L’any 2005 vam començar a posicionar pàgines a Google. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Boi de Llobregat:

Addicionamement als serveis descrits en aquest espai. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets de hosting de pàgines web, que semple incorporen una àrea privada per administrar els serveis . En tots els plans de allotjaments s’hi inclou un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit En cas que el client ho vulgui, adaptem el seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Boi de Llobregat:

Pensant en els clients als que els cal allotjament per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Boi de Llobregat:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres des d‘una sola àrea privada. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?