Vol registrar un o diversos dominis bé de preu? Si sap fer-ho, accedeixi a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no en sap però en vol aprendre, des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que registrem nosaltres el seu domini, contacti’ns i li contractem els dominis que necessiti.

Quan es registren dominis per entitats o persones que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir productes, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la pàgina web.

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de companyia representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment i cal prendre totes les precaucions per tal que sigui així. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb els mesos i els anys, es va incrementant la dependència que es té del nom de domini que s’utilitza, indistintament de si es tracta d’un artista, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a l’administració del registre tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè algunes incidències amb dominis poden necessitar molt de treball, i ser la causa de la pèrdua d’informació valuosa, com correus electrònics, o deixar al professional sense correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Hem de tenir en compte que al servidor associat a un domini, habitualment s’hi emmagatzema informació molt sensible per l’empresa. Molt més enllà de la informació promocional de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic, habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Darrerament s’estan utilitzant molts ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que normalment s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Boi de Lluçanès:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. I alhora, pot disposar d’ajuda en les modificacions que hagi de realitzar, o en cas que ho prefereixi podem fer-nos càrrec d’aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de Concretament més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar els dominis amb les extensions desitjades.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que li calgui. Aquest suport està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen administrar ells mateixos el seu domini, com a empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

El client de ServeisTic en el moment que li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre l’atenció que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Boi de Lluçanès:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Boi de Lluçanès:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Boi de Lluçanès:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per posicionar pàgines web d’empreses als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Sant Boi de Lluçanès:


Com a complement als serveis explicats en aquesta pantalla. A ServeisTic destaquen també els paquets de hosting, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un complement molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles de hosting de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Boi de Lluçanès:

Per aquells clients als que els cal allotjament per diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

Registrar dominis a Sant Boi de Lluçanès:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
Però si s’estima més que li registrem els dominis nosaltres, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?