Et fa falta registrar un o diversos dominis bé de preu? Si saps com fer-ho, només has d’accedir a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no en saps , des de suport t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i et contractem el domini que necessitis.

Registrar dominis per una empresa o per una entitat que vol obrir una botiga virtual amb el seu domini, per publicar el catàleg de productes. És crear una porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a aquells continguts siguin els que siguin que ofereixi qui el registra, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de empresa representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

A mesura que va passant el temps, augmenta la dependència del nom de domini, indistintament de si es tracta d’un particular, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a administració del registre tingui tota la confiança del titular, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències amb dominis poden necessitar molt de treball, i provocar la pèrdua d’informació valuosa, com missatges de correu electrònic, o deixar l’entitat sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

És important tenir present que al servidor d’un domini, hi haurà informació molt sensible per l’empresa. A banda de la informació publicitària de l’empresa des de la pàgina web, per correu, habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament s’estan utilitzant els ERP per gestionar el dia a dia de l’empresa, que s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

Cal per tant dedicar molta més atenció a la seguretat d’aquests serveis que gestionen aspectes tan crítics d’una societat que en el preu d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari manté el control de la gestió del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Celoni:

La principal particularitat de ServeisTic, és que el client disposa de tot el necessari per tal que es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. I alhora, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les accions que hagi de realitzar, o si el client ho considera més oportú podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de més de 350 extensions diferents, aquest és un dels punts més rellevants d’aquest servei.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar el domini amb l’extensió desitjada.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres, o posar la plataforma perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O bé, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun entrebanc, pot disposar del suport tècnic, trucant per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Celoni:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Celoni:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres clients consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a enviar spam utilitzant la pàgina que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Celoni:

L’any 2005 vam començar a posicionar pàgines a Google. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu dissenyador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Celoni:


Addicionamement als serveis detallats en aquest apartat. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de dominis, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. tots els hostings inclouen un valor afegit que els fa molt especials, aquest complement En cas que el client ho consideri oportú, adaptem el seu espai de hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan descrites als espais d’allotjament de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Celoni:

Per aquells clients als que els cal allotjar diversos dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa societat o propietari, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Celoni:


Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?