Registre de noms de domini a mida del client, que si ho prefereix pot registrar i administrar els seus dominis des del panell de control, o indicant-ho al suport tècnic.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a la pàgina web que respongui en escriure’l al navegador.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb altres finalitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que funcionen gràcies al domini són més importants del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la pàgina web, que si s’ha sapugut posicionar a Google pot ser una important font de contactes , a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis és molt barat. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És primordial ser conscient que amb el pas del temps, el domini corporatiu cada vegada serà més important per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini s’hi allotja una botiga online, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini corporatiu. Deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per això, és prioritari que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Per resoldre qualsevol imprevist que pugui aturar en sec l’administració de tota l’entitat cal tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Aquest contacte per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. No hem d’anar tan enllà. Constantment s’envia i rep informació per correu electrònic, que si no arriba, o bé és interceptada per algú que no correspon, pot desencadenar en incidències força greus, que cal evitar tant com sigui possible.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar relacionades amb registrar dominis, es fa evident que s’ha de posar molta més atenció a la seguretat d’uns serveis que administren aspectes tan crítics d’un negoci que en el preu dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari manté el control de la gestió del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Climent de Llobregat:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, si el client necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem explicar procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar Concretament més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar els dominis amb les extensions desitjades.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament del departament tècnic que necessiti. Aquest servei està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen gestionar el seu domini, com a empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol entrebanc, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Climent de Llobregat:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Climent de Llobregat:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir complements i programació web WordPress al dia, així es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Climent de Llobregat:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Climent de Llobregat:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets de hosting web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per administrar els serveis . Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest extra consisteix en fer les adaptacions necessàries al seu servei de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga on-line per optimitzar-la per cercadors. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Climent de Llobregat:

Si el client té diversos dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Climent de Llobregat:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar tots els registres des de la mateixa pàgina. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. Però si s’estima més que li registrem els dominis, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?