Servei de registre de noms de domini personalitzat perl client, que si ho prefereix pot fer el registre i administració dels seus dominis des de la seva àrea privada, o només sol·licitant-ho al suport tècnic.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a la pàgina que respongui en escriure aquell domini al navegador.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i també amb altres finalitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que funcionen gràcies al domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una important font de contactes i vendes, a persones que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

És molt freqüent que en registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les noves oportunitats que implica, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està controlada per qui en pugui administrar les dades del registre.

És primordial ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web és un punt molt evident, però encara n’és més si en aquell domini hi ha una botiga on-line, que si deixa de funcionar, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la web i tots els serveis que depenguin del domini corporatiu. Deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per tots aquests motius, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Encara que no s’utilitzin ERP’s al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidorhabitualment hi ha informació delicada per l’empresa. Aquesta informació habitualment es troba en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que només estiguin a l’abast de qui els ha de poder consultar. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, i amb les mesures de seguretat oportunes per evitar que es perdi.

En conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que s’administrin les dades de el professional, així com que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Esteve de Palautordera:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la nostra prioritat és la llibertat del client , i que en tot cas pot contactar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci allò que ens indiqui.

Les empreses que tenen una gran quantitat de registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini , que es poden registrar des del seu panell de control. En cas que el client necessiti registrar dominis d’extensionsdominis d’extensions que no tinguem l’àrea d’administració, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

A ServeisTic, l’objectiu és que l’usuari tingui la millor experiència possible, és per això que el servei que oferim inclou els extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui vol fer-se tot el que pugui, però no s’atreveix per por als imprevistos, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una associació, necessiti ajuda.

L’usuari de ServeisTic en el moment que li convingui, pot administrar els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre el suport que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Esteve de Palautordera:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Esteve de Palautordera:

A més de l’allotjament, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir els complements i programació web WordPress al dia, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Esteve de Palautordera:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament tant de pàgines web com de botigues online. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina web o botiga virtual. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Esteve de Palautordera:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic tenim paquets de hosting per gairebé totes les necessitats, que semple incorporen un backoffice per administrar els serveis contractats. En tots els allotjaments s’hi inclou un complement que els fa molt especials, aquest extra rau en fer les adaptacions necessàries al seu paquet d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga per fer-la més segura i millorar-ne el SEO. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Esteve de Palautordera:


Si el client necessita allotjar diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Esteve de Palautordera:


Registrar dominis amb panell de control per administrar tots els registres de dominis des d‘una sola àrea privada.
En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?