Et cal registrar un o uns quants dominis a preus competitius? Si saps com, accedeix al panell de control i podràs fer-ho. Si no en saps però en vols aprendre, des de suport t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el domini, contacta’ns i contractem per tu el domini que ens diguis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a botiga online que es pugui visitar en escriure aquell domini al navegador.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres usuaris que consulten la web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb altres finalitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o botiga virtual, i la troben entre els resultats de la cerca.

És molt freqüent que en registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les oportunitats que pot facilitar, però el baix preu de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui administrar les dades del registre.

És primordial tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu cada vegada serà més important per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara n’és més si en aquell domini s’hi allotja una botiga online, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també depèn del nom de domini, i el servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la web i a la resta de serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per tots aquests motius, és prioritari que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Hem de tenir en compte que al servidor d’un domini, s’hi emmagatzema informació privada de l’empresa. A banda de la informació publicitària de el negoci des de la pàgina web, per correu, habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa cada vegada més s’estan utilitzant molts ERP en la gestió quotidiana del negoci, que s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida.

És per aquestes raons que, és important tenir en compte que, en registrar dominis el preu importa molt menys que les garanties de que els serveis de l’allotjament tindran un manteniment adequat, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Esteve Sesrovires:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. Alhora que, pot disposar d’ajuda en les adaptacions que hagi de realitzar, o si el client ho considera més oportú podem fer directament aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Les empreses que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des del seu panell de control. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

Registrar dominis amb ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres, o posar la plataforma perquè el mateix client s’ho faci. El registre de dominis inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O bé, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol entrebanc, pot contactar amb el suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant un missatge per WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Esteve Sesrovires:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Esteve Sesrovires:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir els plugins i programació de pàgines web WordPress al dia, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per qualsevol activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Esteve Sesrovires:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Esteve Sesrovires:

Com a complement als serveis exposats en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos plans d’hospedatge de dominis, tots ells inclouen un panell de control per gestionar els serveis . En tots els paquets de hostings s’hi inclou un complement que els fa molt especials, aquest extra consisteix en adaptar el seu paquet de hosting per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga virtual per optimitzar-la per cercadors. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Esteve Sesrovires:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Esteve Sesrovires:

Registrar dominis amb panell de control per administrar els registres de dominis des d’un sol espai. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?