Registre de domini amb total llibertat i varietat d’opcions; Registrar dominis des de l’area d’usuari, o amb l’acompanyament del departament de suport a l’usuari, o demanar el registre del domini al departament de suport tècnic, i ens en fem càrrec.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a blog que respongui en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, de empresa representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no ho és en absolut i cal prendre’n consciència. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

A mesura que va passant el temps, augmenta la dependència del domini al que s’associa la empresa, indistintament de si es tracta d’un professional, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de administració dels serveis tingui tota la confiança del titular, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè algunes incidències relacionades amb dominis poden requerir moltes hores de treball, i provocar la pèrdua d’informació valuosa, missatges de correu electrònic, o deixar al professional sense correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Hem de tenir en compte que al servidor associat a un domini, s’hi emmagatzema informació molt sensible per l’empresa. Molt més enllà de la promocional de la pàgina web, per correu(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant els ERP en la gestió del dia a dia de l’empresa, que s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar en registrar dominis, es fa evident que s’ha de posar molta més atenció a la seguretat d’uns serveis que gestionen aspectes tan crítics d’una societat que en el preu d’aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari ostenta el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Feliu de Codines:

La principal particularitat de ServeisTic, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. Alhora que, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les tasques que hagi d’efectuar, o si el client ho considera més oportú podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de més de 350 extensions, aquest és un dels punts més rellevants d’aquest servei.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar-li els dominis amb l’extensió desitjada.

A ServeisTic, el primer és que l’usuari tingui una experiència el més satisfactòria possible, i per aquest motiu el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, trucant-nos per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Feliu de Codines:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Feliu de Codines:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Feliu de Codines:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i posicionament optimitzant pàgines web i botigues virtuals. Per aquest motiu, si, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Feliu de Codines:


Complementàriament als serveis explicats en aquest espai. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de web, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. tots els allotjaments inclouen un valor afegit molt interessant, aquest complement En cas que el client ho vulgui, apliquem les adaptacions necessàries al seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al posicionament. La personalització dels espais, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, també compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Feliu de Codines:

Per aquells clients que necessiten allotjament per diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa empresa o propietari, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Feliu de Codines:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?