Servei de registre de dominis a mida de l’usuari, que si ho necessita pot registrar i administrar el seu domini des de l’espai de client, o indicant-ho al servei tècnic.

Fer el registre de dominis per una empresa o per una entitat que vol obrir una botiga online amb el seu domini, per publicar el catàleg de productes. És el mateix que crear la porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a aquells continguts que hi vulgui publicar, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres que consulten la pàgina web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb altres utilitats menys evidents. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o botiga , i la troben entre els resultats .

Registrar dominis sembla molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no ho és en absolut . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el pas del temps, un domini es va fent més important pel seu titular, perquè representa la marca que té al darrere. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de que els euros que val un seu registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa a Internet , i la comunicació del client.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP . Són programes de gestió integral per empreses, i que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Per tant, aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple de la importància de tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

Cal per tant dedicar molta més atenció en les garanties d’aquests serveis que gestionen aspectes tan crítics d’una empresa que en el preu d’aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Feliu de Llobregat:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la màxima prioritat és la llibertat del client , que en tot cas pot contactar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Registrar dominis amb ServeisTic, té altres avantatges a més de la seguretat i el control en l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client necessiti registrar dominis d’alguna extensió que no consti al nostre llistat, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és l’objectiu principal, és per això que el servei que oferim inclou els extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres de dominis, i si no sap com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, i rebrà el suport tècnic que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Feliu de Llobregat:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Feliu de Llobregat:

A més de l’allotjament, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir els plugins i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Feliu de Llobregat:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Per aquest motiu, si, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions oportunes per posicionar millor la seva pàgina web o botiga virtual. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Feliu de Llobregat:

A més dels serveis exposats en aquest espai. A ServeisTic destaquen també els plans d’hospedatge, que igualment permeten una administració completa dels serveis. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit En cas que el client ho consideri oportú, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. La personalització dels allotjaments, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Feliu de Llobregat:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per molts dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa entitat o titular, i altres vegades aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que administra el servei d’allotjament. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Feliu de Llobregat:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només només ha de completar un formulari en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?