Vols registrar un o diversos dominis bé de preu? Si saps fer-ho, pots accedir a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no saps com , des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el teu domini, contacta’ns i contractem per tu el domini que vulguis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a blog que respongui en escriure’l al navegador.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb utilitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la pàgina web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que funcionen gràcies al domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una important font de contactes i vendes, a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

És força habitual que en el moment de registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les oportunitats que li donarà, però el cost de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està controlada per qui en pugui gestionar les dades del registre.

És primordial tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu va guanyant importància per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara n’és més si en aquell domini hi ha una botiga on-line, que si deixa de funcionar, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la web i tots els serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per això, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Encara que no s’utilitzin CRM’s al núvol, gairebé sempre hi ha informació confidencial per l’entitat. Aquesta informació sol ser en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que únicament estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, poder disposar de la informació, i amb les mesures de seguretat necessàries per evitar que es perdi.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar en registrar dominis, es fa evident que s’ha de dedicar més atenció a la seguretat d’uns serveis que gestionen aspectes tan crítics d’una societat que en el cost dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Feliu Sasserra:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la nostra prioritat és la llibertat del client , i que sempre pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar més de 350 extensions, aquest un dels aspectes més destacables dels serveis de registrar dominis amb ServeisTic, és la varietat d’extensions de dominis que podem gestionar per als nostres clients.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar el domini amb l’extensió desitjada.

El servei de registre de dominis de ServeisTic, també destaca per la llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament del departament tècnic que li faci falta. Aquest suport està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen administrar ells mateixos el seu domini, com a empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun problema, pot contactar amb el suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant un missatge per WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Feliu Sasserra:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Feliu Sasserra:

Un altre servei que podem oferir als nostres usuaris de mantenir els plugins i la programació de pàgines web WordPress al dia, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Feliu Sasserra:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per posicionar pàgines web d’empreses a Google. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Feliu Sasserra:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic podem oferir paquets d’allotjament per un gran ventall de necessitats, tots ells inclouen un panell de control per gestionar els serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest extra Si el client hi està interessat, adaptem el seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan descrites als apartats d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Feliu Sasserra:

Quan l’usuari té múltiples dominis pels quals necessita hosting per allotjar, de vegades aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Feliu Sasserra:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar tots els registres de dominis des d‘una sola àrea privada. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si s’estima més que li registrem els dominis, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?