Li fa falta registrar un o diversos dominis bé de preu? Si sap com, accedeixi a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no en sap però ho vol fer, des de suport l’ajudem. I si vol que registrem nosaltres el domini, contacti’ns i contractem per vostè els dominis que necessiti.

Quan es decideix registrar dominis ja siguin per entitats o persones que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà al blog.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de l’entitat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment . Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És molt important tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu cada vegada serà més important per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga online, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per això, és prioritari que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Encara que no s’utilitzin CRM’s al núvol, normalment hi ha informació confidencial per l’empresa. Aquesta informació habitualment es troba en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que tan important és rebre’ls, com que arribin, com que únicament estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, i amb les mesures de seguretat oportunes per evitar que es perdi.

A la vista de tots els imprevistos que es poden donar relacionades amb registrar dominis, es fa evident que s’ha de dedicar més atenció en les garanties d’uns serveis que administren aspectes tan crítics d’una associació que en el cost d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari manté el control de la gestió del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Fost de Campsentelles:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que el client disposa de tot el necessari per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. I alhora, pot disposar d’ajuda en les tasques que hagi d’efectuar, o si el client ho considera més oportú podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en la gestió dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client necessiti registrar dominis d’alguna extensió que no consti al nostre llistat, farem els possibles per ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre dels dominis, o posar els mitjans perquè el client s’ho faci. El registre de dominis inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O bé, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre el suport tècnic que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Fost de Campsentelles:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Fost de Campsentelles:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres clients de mantenir complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, aquest tipus de pràctiques poden consistir en enviar spam utilitzant la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Fost de Campsentelles:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament tant de web com de botigues on-line. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina web. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Fost de Campsentelles:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans d’hospedatge, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest complement es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu servei de hosting per adequar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es poden consultar als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Fost de Campsentelles:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar un nombre de dominis considerable, sovint aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Fost de Campsentelles:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat.
En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?