Li cal registrar un o uns quants dominis bé de preu? Si sap com, accedeixi a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no sap com però en vol aprendre, des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i contractem per vostè el registre que vulgui.

Quan es decideix registrar dominis per entitats o particulars que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir productes, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la pàgina web.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres usuaris que consulten la pàgina web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb altres utilitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la pàgina web o Els serveis d’ús quotidià que funcionen gràcies al domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si s’ha sapugut posicionar a Google pot ser una font de contactes i vendes, que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis costa molt pocs diners. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És primordial tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu va guanyant importància per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga on-line, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també depèn del nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i a la resta de serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per això, és prioritari que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP planificadors de recursos empresarials. Són programes de gestió integral per empreses, que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de com n’és d’important tenir el control del domini corporatiu, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

En conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que s’administrin les dades confidencials de la societat, que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Fruitós de Bages:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, si el client necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem explicar procedir.

Registrar dominis amb ServeisTic, té altres avantatges que van més enllà de la seguretat i el control en el relatiu a la gestió dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client necessiti registrar dominis d’alguna extensió que no consti al nostre llistat, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres dels dominis, o posar els mitjans perquè el mateix client s’ho faci. El registre de dominis inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun entrebanc, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O bé, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol problema, pot disposar del suport tècnic, trucant-nos per telèfon, enviant-nos un WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Fruitós de Bages:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Fruitós de Bages:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres usuaris del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, aquestes activitats poden consistir en l’enviament de spam utilitzant la pàgina web afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Fruitós de Bages:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar la seva pàgina o botiga on-line. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu dissenyador de pàgines web de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Fruitós de Bages:

Addicionamement als serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets d’allotjament, que semple incorporen àrea d’administració per gestionar els serveis . Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra En cas que el client ho hi estigui interessat, adaptem el seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan explicades als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Fruitós de Bages:

Quan el client té diversos dominis pels quals necessita hosting per allotjar, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Fruitós de Bages:

Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar tots els registres de dominis des d’un sol espai. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?