Registrar noms de domini amb la màxima flexibilitat i varietat d’opcions; Registre de dominis des de l’espai de client, o amb l’ajuda del departament de suport a l’usuari, o demanar el registre dels dominis al departament de suport tècnic, i ens en fem càrrec.

Quan es decideix registrar dominis per entitats o particulars que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir productes, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà al blog.

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran molts usuaris, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, de l’entitat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis costa molt pocs diners. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb els mesos i els anys, augmenta la dependència del domini al que s’associa la activitat, tant si es tracta d’un autònom, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de administració del registre tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències amb dominis corporatius poden necessitar molta dedicació, i provocar la pèrdua d’informació, com correus electrònics, o fins i tot deixar l’empresa sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP (Enterprise Ressource Planning, el que és el mateix, planificador de recursos empresarials). Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Per ser totalment operatius aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de com n’és d’important tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

Cal per tant posar més atenció a la seguretat d’aquests serveis que administren aspectes tan crítics d’una associació que en el cost d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari ostenta el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Joan de Vilatorrada:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, si el client necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’ajudem i pugui procedir.

Les empreses que tenen molts dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des de la seva àrea privada. En cas que el client necessiti registrar extensionsdominis d’extensions que no tinguem l’àrea d’administració, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec del registre dels dominis, o posar els mitjans perquè el client s’ho faci. El registre de dominis inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol entrebanc, pot disposar del suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Joan de Vilatorrada:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Joan de Vilatorrada:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Joan de Vilatorrada:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament tant de pàgines web com de botigues virtuals. Per aquest motiu, si, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar millor la seva pàgina o botiga online. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Joan de Vilatorrada:

Complementàriament als serveis exposats en aquest espai. A ServeisTic destaquen també els paquets d’allotjament, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. tots els allotjaments inclouen un valor afegit que els fa molt especials, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, adaptem el seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Aquesta adaptació dels espais, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es poden consultar a les pantalles d’allotjament de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Joan de Vilatorrada:

Si el client té diversos dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa entitat o titular, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Joan de Vilatorrada:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar dominis i fer-hi les modificacions. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?