Vols registrar un o uns quants dominis bé de preu? Si saps com, pots accedir a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no saps com , des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu el domini que ens diguis.

El registre de dominis per una empresa o per una entitat que vol crear un blog amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts siguin els que siguin que ofereixi qui el registra, i que l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres usuaris que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i també amb finalitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que per funcionar necessiten el domini són més necessaris del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una important font de contactes , que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis surt molt econòmic. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més important pel seu propietari, perquè es va associant amb el que té al darrere. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que els euros que val un registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona a Internet , i la comunicació del dia a dia del seu client.

Encara que no s’utilitzin CRM’s al núvol, gairebé sempre hi ha informació sensible per l’organització. Aquesta informació sol ser en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que tan important és rebre’ls, com que arribin, com que únicament estiguin a l’abast de qui els ha de poder consultar. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, protegint-la amb les mesures de seguretat oportunes per tal que no es perdi.

A la vista de tots els imprevistos que es poden donar en registrar dominis, es fa evident que s’ha de posar més atenció en les garanties d’uns serveis que afecten aspectes tan crítics d’una associació que en el cost d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari manté el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Julià de Vilatorta:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, i que en tot cas pot comptar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que necessiti.

Les entitats que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini , que es poden registrar des del seu panell de control. En cas que el client necessiti registrar extensionsdominis d’extensions que no tinguem al panell de control, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

A ServeisTic, el primer és que l’usuari tingui la millor experiència possible, i per aquest motiu oferim un servei pensat per qui vol que li facin tot, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una entitat, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol problema, pot disposar del suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Julià de Vilatorta:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Julià de Vilatorta:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Julià de Vilatorta:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Sant Julià de Vilatorta:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic destaquen també els plans de hosting, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un panell de control per administrar els serveis contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un complement molt interessant, aquest extra Si el client hi està interessat, adaptem el seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. Entre les adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de navegació

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Julià de Vilatorta:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

Registrar dominis a Sant Julià de Vilatorta:


Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat.
En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?