Registre de dominis a mida de l’usuari, que si ho prefereix pot fer el registre i administració del seu domini des de la seva àrea privada, o només sol·licitant-ho al servei tècnic.

El registre de dominis per una empresa o per una persona que vol crear una botiga virtual amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts que hi vulgui publicar, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de persona representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla una acció molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment . Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el temps, un domini es va fent més important pel seu titular, perquè es va associant amb el negoci que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que els euros que val un registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment a nivell ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona a Internet , i la comunicació del dia a dia del seu client.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP . Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, i que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Per tant, aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple de com n’és d’important tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

A la vista de tots els imprevistos que es poden donar relacionades amb registrar dominis, es fa evident que s’ha de posar més atenció a la seguretat d’uns serveis que afecten aspectes tan crítics d’una entitat que en el preu d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Just Desvern:

La principal particularitat de ServeisTic, és que el client disposa de tot el necessari per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. I alhora, pot disposar d’ajuda en les accions que hagi d’efectuar, o si el client ho considera més oportú podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar més de 350 extensions diferents, aquest un dels punts que criden més l’atenció dels serveis de registrar dominis amb ServeisTic, és la gran quantitat d’extensions de dominis que podem registrar per als nostres clients.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar el domini amb les extensions desitjades.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec dels registres dels dominis, o posar la plataforma perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, trucant per telèfon, enviant-nos un WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Just Desvern:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Just Desvern:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres clients del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Just Desvern:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament optimitzant pàgines web i botigues virtuals. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva web. I atenent als resultats, li proposarem les opcions adequades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Just Desvern:

Complementàriament als serveis exposats en aquest espai. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets de hosting de pàgines, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit es basa en fer les adaptacions necessàries al seu servei de hosting per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es poden consultar a les pantalles de hosting de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Just Desvern:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per molts dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa societat o titular, i altres són de clients del nostre client per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Just Desvern:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?