Necessites registrar un o diversos dominis bé de preu? Si saps com fer-ho, només has d’accedir a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no en saps però en vols aprendre, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el domini, contacta’ns i contractem per tu el domini que necessitis.

Quan es registren dominis per empreses o persones que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital donant un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà al blog.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien correus electrònics, i altres usuaris que consulten la web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb finalitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que funcionen gràcies al domini són més necessaris del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca naturalment la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una important font de contactes i vendes, que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

És força habitual que en registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Habitualment fer el registre d’un domini és il·lusionant per les noves oportunitats que pot facilitar, però el preu de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que està sota el control de qui en pugui modificar les dades del registre.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu titular, perquè es va associant amb la marca que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que el preu del registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment a nivell ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa, i la comunicació del seu client.

Per tal de resoldre qualsevol problema que potencialment pugui aturar en sec l’administració de l’organització cal tenir el control, o com a mínim poder contactar directament amb qui ha de vetllar pel funcionament. Aquest contacte per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé allotja el seu domini. La informació sensible per l’empresa no només es pot trobar a l’ERP. No cal anar tan enllà. Cada dia s’envia i es rep informació per correu electrònic, que si no arriba, o bé és interceptada per algú que no correspon, pot desencadenar en incidències força greus, que cal evitar tant com sigui possible.

Cal per tant dedicar molta més atenció en les garanties d’uns serveis que administren aspectes tan crítics d’una associació que en el preu d’aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari ostenta el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Llorenç Savall:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la nostra prioritat és la llibertat del client , que pot contactar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci allò que necessiti.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar dominis d’extensions que no tinguem disponibles, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

El servei de registre de dominis de ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que li faci falta. Aquest servei va dirigit tant a usuaris particulars que volen administrar ells mateixos el seu domini, com a empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, de manera independent. I si els cal ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, per rebre les indicacions necessàries per aplicar satisfactòriament les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Llorenç Savall:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Llorenç Savall:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Llorenç Savall:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic webs i botigues online. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina web. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Llorenç Savall:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets d’allotjament, tots ells inclouen un backoffice per gestionar els serveis contractats. En tots els plans de hostings s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai de hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el posicionament. La personalització dels allotjaments, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Llorenç Savall:

Pensant en els clients als que els cal allotjament per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Llorenç Savall:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los.
D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?